Україна, Львів
+38 (050) 6956878
tourmanific@gmail.com

Lotus Rose Oil. Олія троянди. 125ml

Lotus Rose Oil. Олія троянди. 125ml

450.00

Одна з найвідоміших косметичних олій

Артикул: ltsrosoil125 Категорії: , ,

Опис

Одна з найвідоміших косметичних олій – це олія троянди. Аромат цих квітів має не тільки заспокійливу та розслаблюючу дію, але й містить багато корисних для шкіри та волосся елементів.

Хімічний склад
Дуже багате на антиоксиданти. Великий вміст також яблучної та лимонної кислот. Серед елементів у хімічному складі є залізо, цинк. Вітаміни – групи B, C, A, D, E.

Консистенція
Rose Oil має досить м’яку текстуру, при цьому не є занадто жирним. Тому при нанесенні на шкіру або волосся не відчувається тяжкість, властива безлічі базових та жирних олій.

Властивості єгипетського масла троянди

  • Ідеально зволожує шкіру та волосся.
  • Глибоко проникає у поверхневий шар.
  • Має легку текстуру.
  • Відмінний релаксант та заспокійливий засіб.
  • Добре поєднується з іншими оліями.
  • Уповільнює процеси старіння клітин.
  • Покращує вироблення колагену організмом.
  • Підтягує та живить.
  • Ідеально пом’якшує огрубілі ділянки шкіри на п’ятах, ліктях, колінах.
  • Може застосовуватися як парфум.
  • Має сильні освітлювальні та відбілюючі властивості особливо у делікатних місцях (під пахвами, під очима).
  • Стимулює ріст волосся, бороди, брів.
  • Захищає шкіру та волосся від шкідливого впливу навколишніх факторів.
  • Повністю Натуральне та безпечне.
  • Допускається застосування навіть при вагітності та грудному вигодовуванні малюка.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Lotus Rose Oil. Олія троянди. 125ml”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.